Escape Plan (2013) online subtitrat

02/12/2013Actiune , Filme 2013 , Thriller0 Comments »

Escape Plan (2013)
Escape Plan (2013) testul suprem online subtitrat in Romana cu redare fara intrerupere,Escape Plan (2013) film subtitrat in Romana in premiera pe site. Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone sunt cei doi actori care va vor impresiona cu aparitia lor de succes.

Thriller Escape Plan (2013) Testul suprem online HD cu subtitrare si redare la calitate impecabila.

Descriere Film Testul suprem Mister Escape Plan (2013) online in Romana cu subtitrare oferit de noi pentru mediul online.Odată ajuns înăuntru, Breslin descoperă că Mormântul este clădire cu tehnologie de ultimă oră, unde sunt închişi unii dintre cei mai periculoşi criminali ai lumii. Un labirint nesfârşit de celule cu pereţi de sticlă, aflate în permanent sub supraveghere video şi înţesată cu gardieni mascaţi, înarmaţi până în dinţi, Mormântul pare să nu permită nici un fel de scăpare. Şi cum nu se putea mai rău, gardianul Willard Hobbes (Jim Caviezel), caracterizat de un sadism ieşit din comun, pare că şi-a stabilit propria misiune: aceea de a-i distruge pe deţinuţii care nu se supun regulilor lui, aşa cum este şi Breslin. Şi este în stare să nu se dea înlături de la nimic pentru asta.
Atunci când Breslin încearcă să folosească codul de evacuare presetat pentru a se elibera, Hobbes pretinde că nu ştie despre ce este vorba. Realizând că i s-a întins o capcană, Breslin nu are de ales şi se vede nevoit să apeleze la misteriosul Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) pentru a-l ajuta să supravieţuiască violenţei şi uneltirilor din Mormânt. Nu rata cele mai noi filme online din 2013 subtitrate in Romana si redate gratuit la calitate maxima 2013.
Durata Film: 116 minute 

Categorie Film: Actiune,Mister,Thriller

→Trailer←
Film Gratis subtitrat Escape Plan (2013) Online,calitate DVD-rip.

Escape Plan (2013) online subtitrat in Romana !!!

Escape Plan (2013) online subtitrat!!!

 Urmariti Filme Online pe site-ul nostru FilmeOnlineNoi.Com , acum vizionati filmul online "Escape Plan (2013) online subtitrat" din categoria : "Actiune, Filme 2013, Thriller" . Acest film online "Escape Plan (2013) online subtitrat" il puteti viziona online subtitrat fara intreruperi. Aici veti gasii si cele mai tari filme online , filme online noi , filme online hd , filme online subtitrate la o calitate superioare . Filme Online va ureaza o vizionare placuta a filmelor noastre !
« Film Online The Hangover Part III (2013) Gratis subtitrat
The Hunger Games Catching Fire filme online subtitrare Romana »

Comments

No Comments