Gravity (2013) film online subtitrat Romana

03/11/2013Actiune , Filme 2013 , SF , Thriller0 Comments »

Gravity (2013)
Gravity (2013) online cu subtitrare in Romana in cele mai bune conditii la noi pe site fara reclame va este redat acum fara intrerupere Gravity (2013) SF nou pe cel mai tare site de filme noi din Romania.

Descriere Online Gravity (2013) online HD subtitrata in Romana pe micile ecrane in premiera nationala puteti viziona cele mai bune filme ale momentului Full HD. Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone in filmul Gravity (2013) , Bullock este un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri – legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric.Tăcerea insuportabilă de care au parte  le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul… şi orice şansă de a fi salvaţi in aceasta viata. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.

Durata Film: 90 minute 

Categorie Film: SF,Thriller

→Trailer←

Film Gratis subtitrat Gravity (2013) Online,calitate DVD-rip.

Gravity (2013) online subtitrat in Romana !!!

Gravity (2013) online subtitrat!!!Urmariti Filme Online pe site-ul nostru FilmeOnlineNoi.Com , acum vizionati filmul online "Gravity (2013) film online subtitrat Romana" din categoria : "Actiune, Filme 2013, SF, Thriller" . Acest film online "Gravity (2013) film online subtitrat Romana" il puteti viziona online subtitrat fara intreruperi. Aici veti gasii si cele mai tari filme online , filme online noi , filme online hd , filme online subtitrate la o calitate superioare . Filme Online va ureaza o vizionare placuta a filmelor noastre !
« About Time (2013) online SF gratis
Online Need for Speed (2014) Film HD Gratis »

Post tags

Comments

No Comments