Paranoia (2013) film online subtitrat

26/09/2013Drama , Filme 2013 , Thriller0 Comments »

Paranoia (2013)
Urmareste online cu subtitrare in Romana filmul Paranoia (2013)  online gratis cu redare fara intrerupere la calitate maxima in exclusivitate pe site in cateva zile. 
In curand pe site!!!

Descriere Paranoia (2013) redat online la calitate Full HD ,o sa postam in fiecare zi cate o prezentare la un film super tare online care face parte din filmele noi din 2013.Paranoia (2013) este un thriller cu miză mare, filmul HD Paranoia pătrunde în culisele succesului mondial, cu toate decepţiile şi lăcomia implicate. Cu un trecut comun complicat, cei mai puternici şi bogaţi doi oameni din (lume) industria tehnologică (Harrison Ford şi Gary Oldman) sunt cei mai mari duşmani şi ar face orice să se distrugă unul pe celălalt.

Un tânăr talentat si ambiţios, Adam Cassidy (Liam Hemsworth), sedus de parfumul puterii şi al banilor, ajunge în mijlocul unui complot uriaş, cu ameninţări şi spionaj corporativ. Până să realizeze Adam că viaţa lui se află în pericol, deja este mult prea prins în jocul celor doi pentru a se mai putea retrage si aventura incepe sa degenereze intr-un thriller de zile mari Paranoia (2013) film super bun Cinemaxx.ro  redat exact ca la Filmehd.net.

Durata Film: 106 minute 

Categorie Film: Drama,Thriller

→Trailer←

Film Gratis subtitrat Paranoia (2013) Online,calitate DVD-rip.

 Urmariti Filme Online pe site-ul nostru FilmeOnlineNoi.Com , acum vizionati filmul online "Paranoia (2013) film online subtitrat" din categoria : "Drama, Filme 2013, Thriller" . Acest film online "Paranoia (2013) film online subtitrat" il puteti viziona online subtitrat fara intreruperi. Aici veti gasii si cele mai tari filme online , filme online noi , filme online hd , filme online subtitrate la o calitate superioare . Filme Online va ureaza o vizionare placuta a filmelor noastre !
« Subtitrat The Grandmaster (2013) Online HD Marele maestru
Film HD Curse of Chucky (2013) online subtitrat »

Post tags

Comments

No Comments