Seeking a Friend for the End of the World(2012)

08/11/2012Comedie , Drama , SF0 Comments »

Seeking_a_Friend_for_the_End_of_the_World_

Seeking a Friend for the End of the World(2012) online subtitrat HD fara intreruperi

Caut prieten pentru sfarsitul lumii Online Subtitrat in Romana
  Filme Noi Comedie 2012 online subtitrat HD redat gratuit si fara intrerupere pe acest site
Urmareste filmele HD preferate online subtitrate la calitate maxima in exclusivitate la noi.

Descriere Film Seeking a Friend for the End of the World:  Dodge (Steve Carell) e părăsit de soție atunci când se dă vestea apocaliptică a ciocnirii asteroidului Matilda de Pământ peste trei săptămâni. Femeia a făcut un atac de panică și pur și simplu nu a vrut să aștepte moartea să o despartă de soț, ci s-a grăbit să se despartă ea mai repede. Dar există altcineva din trecutul lui Doug care vrea să-și petreacă ultimele clipe din viață împreună cu el. E vorba de iubita lui din liceu, care i-a trimis o scrisoare în care i-a mărturisit dorința ei. Ca urmare, Doug se decide să-și ia mașina și să plece la drum în căutarea fostei iubite. Penny (Keira Knightley), tânăra și la fel de singuratica vecină a lui Doug, îi apare acestuia în casă, plângându-se că nu va mai apuca să-și vadă familia niciodată. Săritor din fire, Doug o ia pe Penny cu el în călătoria lui si aventura incepe odata cu plecare lor in calatorie.Urmareste Filme 2012 online subtitrate gratuit redate la calitate maxima si fara intrerupere sau reclame numai pe acest site.

Categorie Film HD: SF,Dragoste,Drama,Comedie
Durata Film: 94 minute

Filme online subtitrate gratis numai la Filme online HD.Pentru o vizionare fara intrerupere recomand ca in momentul cand dati PLAY sa dati PAUSE si sa asteptati 2 minute sa se incarce filmul.
Filme online la calitate HD fara intrerupere si reclame se regasesc numai aici!!! Filme Online HD va doreste VIZIONARE PLACUTA!!!


Urmariti Filme Online pe site-ul nostru FilmeOnlineNoi.Com , acum vizionati filmul online "Seeking a Friend for the End of the World(2012)" din categoria : "Comedie, Drama, SF" . Acest film online "Seeking a Friend for the End of the World(2012)" il puteti viziona online subtitrat fara intreruperi. Aici veti gasii si cele mai tari filme online , filme online noi , filme online hd , filme online subtitrate la o calitate superioare . Filme Online va ureaza o vizionare placuta a filmelor noastre !
« Final Destination 3 (2006) Online HD
Gone (2012)Online Subtitrat Gratis »

Post tags

Comments

No Comments